Recepten - azijn

Guacamole (Sergio Herman)

Guacamole (Sergio Herman)
Guacamole is ondertussen een heel populair dipsausje op feestjes over de hele wereld. Er bestaan heel wat recepten om het exotische sausje op basis van avocado te bereiden. Zelfs sterrenchefs zoals Sergio Herman geven er graag hun eigen interpretatie van. Sergio gelooft niet in look, wel in meer frisse toetsen en extra pit om je guacamole te perfectioneren.

Frisse rijstschotel met groene groentjes en grijze garnalen

Frisse rijstschotel met groene groentjes en grijze garnalen
Op warme dagen is het niet altijd makkelijk om een passend maal klaar te maken. Je hebt niet veel zin om lang in te keuken te puffen en je wil liever een lichte maaltijd? Perfect, dit smakelijke recept met garnaaltjes en frisse groentjes is helemaal wat je zoekt.

Zalmfilet met frisse salsa van koolrabi

Zalmfilet met frisse salsa van koolrabi
Een mals stukje zalm is niet te versmaden. De smaak is zo rijk en intens dat een heel eenvoudige begeleiding van groentjes meer dan voldoende kan zijn om een feestelijk én gezond gerecht op tafel te toveren. De frisse smaak van koolrabi past verrassend goed, beloofd!

Kip in zoet-zure saus met paprika

Kip in zoet-zure saus met paprika
Ben jij gek op afhaal-chinees maar sta je evengoed graag zelf te koken? Dan is dit recept een must-try voor jou! Het resultaat is absoluut de moeite waard, alsof je zelf in de keuken van jouw favoriete afhaal-chinees staat.

Broodje Bismarck

Broodje Bismarck
Dit eenvoudige broodje met haring zou de favoriete lunch van Otto Von Bismarck geweest zijn. Of dat werkelijk klopt is voor voer voor historici. Dat dit een enorm smakelijk broodje is, staat dan weer wel vast!

Bearnaise (Peter Goossens)

Bearnaise (Peter Goossens)
Van alle klassieke sausen die er wereldwijd bestaan, zijn er weinigen die zo populair zijn als bearnaise. Zelf een geslaagde bearnaise kloppen is overigens echt niet moeilijk. Met een beetje ervaring en een handig recept als dit, serveer je vanaf nu overheerlijke, verse bearnaise. En wie anders dan topchef Peter Goossens kan je vertellen hoe je dit tot een geslaagd einde brengt?
Loading...