Boulevardier

Boulevardier
Zin in een rijke, opvallende cocktail? Dan is deze Boulevardier het proberen waard. Het is een neefje van de bekende Negroni, in dit geval wordt echter met whisky in plaats van gin gewerkt.

Pizza met avocado en zalm

Pizza met avocado en zalm
Sommige combinaties zijn bijna te fantastisch om waar te zijn. Deze geweldige pizza is daar een perfect voorbeeld van: pizza, zalm én avocado?! Jawel, en het is zo lekker als het klinkt!

Papillot met kabeljauw, zoete aardappel en kokosmelk (Colruyt)

Papillot met kabeljauw, zoete aardappel en kokosmelk (Colruyt)
De zilte smaken van de zee zijn zo verfijnd dat je er perfect alle kanten mee op kan. Van heel klassiek tot speciaal exotisch! Spreekt dat laatste je wel aan? Dan is dit verfijnde recept van Colruyt helemaal wat je zoekt!

Kip met rijst en currysaus (Peter Goossens)

Kip met rijst en currysaus (Peter Goossens)
Dit is een heel eenvoudige klassieker waar je niet onmiddellijk op een culinair niveau aan denkt. Enter Peter Goossens! De topchef kan als geen ander het beste uit eenvoudige ingrediënten halen. In dit recept zorgt de Njam-chef voor een speciale ervaring door alle elementen van deze klassieker op te krikken tot een spectaculair niveau met een lijstje heerlijke Aziatische ingrediënten.

Struisvogelsteak met pittige roomsaus en boontjes

Struisvogelsteak met pittige roomsaus en boontjes
Struisvogel is geen veelvoorkomende keuze op onze tafel. Het ietwat exotische vlees heeft nochtans een heerlijke en rijke smaak. Om dit verfijnde stukje vlees perfect tot zijn recht te doen komen, volstaat een royale maar simpele saus en eenvoudige garnituur.

Feestelijke puree met garnalen en Sint-Jakobsvruchten

Feestelijke puree met garnalen en Sint-Jakobsvruchten
Sint-Jakobsvruchten (of noten) zijn een ware delicatesse. Ze zijn dan ook niet goedkoop en moeten met kunde klaargemaakt worden. Met de hulp van dit uiterst eenvoudige recept kan ook jij een feestelijk voorgerechtje op tafel toveren. Toegegeven, het is wat prijzig, maar net daardoor perfect voor speciale gelegenheden zoals kerstmis of oud en nieuw. Bovendien is het klaar in een handomdraai!

Thaise soep met vis en butternutpompoen (Colruyt)

Thaise soep met vis en butternutpompoen (Colruyt)
Heb je zin om wat avontuurlijker te keuken met exotische ingrediënten? Heb je echter geen zin in een winkelkar vol nieuwe/dure producten én ben je nog niet echt bekend of ervaren met niet-Europese keukens? Dan is dit eenvoudige recept van Colruyt een ware droom: een eenvoudige maaltijdsoep met malse stukjes vis en een toffe introductie in de Aziatische/Thaise keuken.

Hertenkalfsteak met knolselderpuree en rodewijnsaus

Hertenkalfsteak met knolselderpuree en rodewijnsaus
Wanneer de herfst is aangebroken, is ook het jachtseizoen geopend. Een ideale periode om de meest feestelijke en smaakvolle gerechten klaar te maken. Met dit recept zal je weinig gasten teleurstellen, integendeel. Dit is volwaardig feestmateriaal! Enkel opletten met de timing, die moet goed zitten om je eters optimaal te laten genieten.

Penne met kip, oesterzwam en gekarameliseerd witloof

Penne met kip, oesterzwam en gekarameliseerd witloof
De veelzijdigheid van pasta is eindeloos. Zowel met eenvoudige als iets meer verfijnde ingrediënten kan je heerlijke creaties op tafel toveren. Deze lekkere pasta zal je verbazen, naast het zachte roomsausje met malse stukjes kip is het witloof een wonderlijk lekkere toevoeging! Feestelijk lekker en toch gewoon.

Zoete aardappels gevuld met zwarte bonen en spinazie

Zoete aardappels gevuld met zwarte bonen en spinazie
Zoete aardappelen zijn minder bekend in Europa. Deze groente is, net zoals de klassieke aardappel, afkomstig uit Amerika en is daar veel bekender. Sinds enige tijd kan je ze echter ook steeds vlotter in onze supermarkten vinden. Met recht en rede, het zachte, zoete vruchtvlees is erg smaakvol en leent zich uitstekend tot allerlei recepten. Dit recept leert je een eenvoudige vegetarische hap maken, boordevol smaak en gezond lekkers. Perfect als voorgerecht, of verdubbel alles voor een veggie-hoofdgerecht.
Loading...