VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Gewokte runderreepjes met bloemkool en broccoli (Colruyt)
Met dit smaakvolle recept van Colruyt laat je een kruidige Aziatische wind door je keuken waaien. Ideaal voor de liefhebber van oosterse gerechtjes, perfect om er kennis mee te maken.
Porties Prep Tijd
4personen 5minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
15minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4personen 5minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
15minuten 30minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Snijd de stukken biefstuk in reepjes. Meng de runderreepjes met de look, sherry, sojasaus, gember en honing. Roer goed en laat een half uurtje marineren in de koelkast.
  2. Gaar de noedels volgens de instructies op de verpakking in gezouten water. Laat, eenmaal gaar, uitlekken.
  3. Verhit ondertussen de rijstolie (of arachide) in een wokpan. Schroei de stukjes vlees (laat eerst even uitlekken) op hoog vuur en roer voortdurend.
  4. Voeg na vijf minuutjes de broccoli- en bloemkoolroosjes met de geroosterde sesamzaadjes toe. Blijf voortdurend roeren en roerbak tot de groentjes warm – maar knapperig – zijn (mik op 5 Ć  10 minuten baktijd).
  5. Voeg tot slot de resterende marinade toe, roer er de noedels onder en laat nog even warmen. Voeg eventueel nog een beetje water toe om alles wat losser en sappiger te maken. Bestrooi met de koriander en dien op. Smakelijk!