VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.2/5 (5 votes cast)
Roerei met tuinkruiden en toast
Geen betere lunch dan een roereitje. Zo klaar, lekker en op allerlei manieren af te werken. In dit recept werken we met tuinkruiden en een stukje toast als afwerking.
Porties
1persoon
Kook Tijd
10minuten
Porties
1persoon
Kook Tijd
10minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Hak alle kruiden extra fijn. Pel de sjalot en snijd fijn.
  2. Smelt een klontje boter in een pan. Fruit de sjalot. Breek vervolgens de eieren in de pan en voeg onmiddellijk de gehakte kruiden toe.
  3. Roerbak de eieren tot alles net gestold is. Neem de pan van het vuur en kruid de eieren af met peper en zout.
  4. Grill de toastboterham in een broodrooster. Leg warm op een bordje en giet er het roerei over. Werk af met enkele kerstomaten. Smakelijk!