VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Spiesje met serranoham, kaas en artisjok (Colruyt)
Geen leuker hapje dan iets op een prikker! Proper, snel klaar en je kan er vooral heel tof mee variëren. Colruyt bezorgt je wat verse inspiratie om je zomerse terrasje nog gezelliger te maken.
Porties Prep Tijd
12hapjes 10minuten
Porties Prep Tijd
12hapjes 10minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Snijd elk plakje ham in 4 reepjes (in de lengte). Snijd de artisjokharten in 4 gelijke delen en halveer de tomaatjes.
  2. Schik op de reepjes ham telkens een blaadje rucola. Leg daar een kaasbolletje op, kruid met zwarte peper en rol strak op.
  3. Prik telkens op een prikker een stukje tomaat, gevolgd door een ham/kaas-rolletje en één stukje artisjok. Schuif dan opnieuw een rolletje op de prikker en tot slot wederom tomaat. Smakelijk!