Doe het zelf met Valentijn

Doe het zelf met Valentijn
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Natuurlijk gaan we allemaal al eens graag op restaurant. Gezellig met z’n tweetjes dineren met een glaasje wijn erbij en lekker bediend worden: genieten! Je zou echter niet op deze website zijn terechtgekomen als je ook niet af en toe graag eens zelf iets creëert in de keuken.

Als je liever de overvolle restaurants vermijdt op 14 februari dan bereid je toch gewoon zelf een culinair hoogstandje? Met bijvoorbeeld theelichtjes en een mooi gedecoreerde eettafel maak je het thuis minstens even gezellig als in eender welk eettent. Bovendien word je door niemand gestoord tijdens jullie tête-à-tête.

Als je je partner helemaal in de watten wil leggen kan je hem of haar ook nog eens verrassen met een origineel geschenkje. Is jouw lieveling een heuse keukenprins(es)? Kies dan voor een gepersonaliseerd cadeau van YourSurprise. Op de geschenkenwebsite vind je tal van cadeautjes gelinkt aan tafelen en koken. Wijzelf zouden voor volgende toppers kiezen…

Een knaller om mee te beginnen

Valentijn Moët Champagne Glazen

Met champagne als aperitief kan je gewoon niet verkeerd gaan. Dit pakket van Moët & Chandon Brut bevat naast een fles bubbels ook nog 2 glazen die je kan laten graveren met jullie namen, trouwdatum, een lieve boodschap… Onmogelijk de bal mis te slaan met deze topper en de toon voor een sprankelende avond is meteen gezet!

Stoere kookschort

Valentijn leren kookschortEen keukenschort voor haar is echt wel passé en bovendien een tikkeltje té suggestief. Is je echtgenoot of vriendje een zelfverklaard meesterkok? Waarschijnlijk is de grill dan ook zijn favoriete kookinstrument. Met deze leren keukenschort geef je hem een kwaliteitsvol exemplaar dat jaren zal meegaan.

Hoogstpersoonlijk kookboek voor haar (of hem)

 Is jouw geliefde een echte foodie? Dan is dit kookboek vol alledaagse en toch verrassende recepten en verfrissende ideeën helemaal haar ding! Opgepast: dit is niet het zoveelste kookboek. Je kan het namelijk helemaal personaliseren door haar naam en foto, maar ook een persoonlijke boodschap op de cover te laten drukken. Op YourSurprise vind je trouwens ook “Smokey Goodness”, een iets mannelijkere versie.

Onweerstaanbaar lekkers om mee af te sluiten

Valentijn Bonbon giftboxMaak het jezelf gemakkelijk en sla alvast het maken van het dessert over. Waarom zou je je eraan wagen terwijl er toch zoiets als chocolade werd uitgevonden? Dit luxepakket pralines kan je laten bedrukken met een mooie herinnering van jullie beiden. Terwijl je de eerste chocoladebonbon op je tong laat smelten kan je het diner verplaatsen naar de sofa of de slaapkamer… Dat valt buiten onze bevoegdheid!

 

Laat wat van je horen

*

Loading...