Kabeljauwhaasjes | Kabeljauwhaasjes |

 

Recepten - kabeljauwhaasjes

Kabeljauwhaasje met linguine in kerrieroom (Colruyt)

Kabeljauwhaasje met linguine in kerrieroom (Colruyt)
Een mals stukje witte vis, zoals kabeljauw, is een vaste waarde in veel huishoudens. Het is lekker en gezond. Colruyt voegt daar een smeuïge roomsaus, boordevol groentjes, en linguine aan toe. Het resultaat is een alledaagse maar rijkelijke pasta die bovendien niet veel werk vraagt.

Kabeljauw met groene curry en kerstomaatjes (Pascale Naessens)

Kabeljauw met groene curry en kerstomaatjes (Pascale Naessens)
Het is wonderlijk hoe geweldig veel smaak Pascale Naessens in haar gerechten krijgt met een minimum aan ingrediënten. Deze keer gaat ze aan de slag met groene curry en kabeljauw: een heerlijke combinatie die zodanig weinig werk vraagt dat dit zeker en vast een nieuwe favoriet zal worden.

Vissersstoofpotje met kabeljauw en zeevruchten (Colruyt)

Vissersstoofpotje met kabeljauw en zeevruchten (Colruyt)
Een stoofpotje hoeft niet zwaar of winters te zijn, je kan net zo goed met lichte ingrediënten zoals vis, zeevruchten en courgette werken. Het lekkere resultaat kan je zelf proeven als je dit makkelijke recept van Colruyt volgt.

Papillot met kabeljauw, zoete aardappel en kokosmelk (Colruyt)

Papillot met kabeljauw, zoete aardappel en kokosmelk (Colruyt)
De zilte smaken van de zee zijn zo verfijnd dat je er perfect alle kanten mee op kan. Van heel klassiek tot speciaal exotisch! Spreekt dat laatste je wel aan? Dan is dit verfijnde recept van Colruyt helemaal wat je zoekt!

Kabeljauwhaasje op Vlaamse wijze met witloofpuree

Kabeljauwhaasje op Vlaamse wijze met witloofpuree
Met dit klassieke recept zal je lekkerbekken plezieren. Het laat de volle smaak van kabeljauw helemaal tot haar recht komen met een simpele, maar doeltreffende bereiding op basis van witte wijn en verse kruiden. De smeuïge en karaktervolle puree maakt deze alledaagse klassieker helemaal af.

Kabeljauwhaasjes op een tomatenbedje met mosterd-sojasaus (Pascale Naessens)

Kabeljauwhaasjes op een tomatenbedje met mosterd-sojasaus (Pascale Naessens)
De recepten van Pascale Naessens zijn om verschillende redenen heel populair. Ze zijn gezond, vragen niet veel moeite en zijn - ondanks de eenvoudige ingrediëntenlijst - origineel. Dit recept noemt ze dikwijls haar beste recept, het proberen waard met andere woorden!