Recepten - lamsvlees

Irish stew

Irish stew
Irish stew is zonder twijfel het beroemdste gerecht uit de Ierse keuken. Deze stevige stoofpot barst van de smaak en garandeert een stevige maaltijd. Perfect om jezelf te verwarmen op een kille dag, of Saint-Patricksday passend te vieren! Met dit heldere basisrecept maak jij een perfecte stew klaar, helemaal volgens de regels van de kunst!

Souvlaki van lamsvlees met groenten en Griekse rijst (Jeroen Meus)

Souvlaki van lamsvlees met groenten en Griekse rijst (Jeroen Meus)
De Griekse keuken is geen onbekend gebied voor ons, verfijnde specialiteiten zoals feta, lamsvlees en olijven zijn de typische dingen waar we aan denken. Eén van de meest klassieke bereidingen zijn de fijn vleessatés, de Souvlaki. Jeroen Meus leert je ze maken, verzegeld van een smakelijke pasta. Perfect op een zomerse dag. Ook lekker op de barbecue!

Lamsbout met gratin Dauphinois

Lamsbout met gratin Dauphinois
Een malse lamsbout is een perfecte keuze voor een diner onder de lentezon of op een gezellig paasfeest. Met kraakverse boontjes en een smeuïge gratin Dauphinois maak je zonder moeite een feestmaal klaar.