Zuiders kalkoenstoofpotje met rijst (Sandra Bekkari)

Zuiders kalkoenstoofpotje met rijst (Sandra Bekkari)
Wanneer je wat meer (spreekwoordelijke) zon aan je keuken wil toevoegen zonder angst voor een kilootje extra, ben jij bij dit toffe recept van Sandra Bekkari aan het juiste adres. De combinatie van malse kalkoenblokjes met een kruidig tomatensausje en fijne rijst is perfect om op een doordeweekse dag zomers en een tikje exotisch te dineren.

Spicy kippenbovenbouten met couscous

Spicy kippenbovenbouten met couscous
Liefhebbers van vrolijke, wereldse gerechten met een explosie aan smaak zullen dol zijn op dit recept. Van de smeuïge couscous, tot de pittige kip en frisse koriander: dit makkelijk recept heeft alles om te genieten.

Pasta met scampi en geroosterde paprika

Pasta met scampi en geroosterde paprika
Het allerleukste aan pasta-receptjes is dat ze bijna altijd snel klaar en lekker makkelijk zijn. Dit lekkere recept met scampi en een simpel roomsausje is daar geen uitzondering op, integendeel!

Entrecote Provençale met frietjes (Jeroen Meus)

Entrecote Provençale met frietjes (Jeroen Meus)
Eén van de lekkerste stukjes rundsvlees: entrecote! Het malse vlees leent zich bovendien tot allerlei bereidingen. In dit recept gaat Jeroen Meus de zuiderse toer op met een fantastische Provençaalse saus. Heerlijk tafelen gegarandeerd!

Surf ‘n’ Turf met citroen (Jamie Oliver)

Surf ‘n’ Turf met citroen (Jamie Oliver)
Wanneer je bezoek over de vloer krijgt, zijn er altijd diezelfde culinaire dilemma's! Met welk gerecht kan ik iedereen plezieren en hoe vermijd ik de hele tijd in de keuken te moeten staan? Jamie Oliver weet gelukkig raad. Dit fantastische recept laat (bijna) al het werk aan je oven, is heerlijk lekker en zit propvol variatie.

Tomatenpassata

Tomatenpassata
Zin om meer te doen in de keuken dan kant-en-klare blikjes en potjes opendoen? Dan is dit recept geknipt voor jou! Tomatenpassata is de vanzelfsprekende basis voor allerlei bereidingen met tomatensaus en heel erg makkelijk zelf klaar te maken. Het resultaat is bovendien stukken lekkerder dan wat je in de winkel koopt.

Zuiders stoofpotje met konijn

Zuiders stoofpotje met konijn
In onze streken is konijn een typisch herfst- en wintergerecht. Nochtans kan je het malse en karaktervolle vlees ook heel zuiders inzetten. Met dit zonnig stoofpotje zorg je voor een heerlijke combinatie aan mediterraanse geuren en smaken. Niet te versmaden voor liefhebbers van een verfijnd stukje vlees.

Pizza capricciosa

Pizza capricciosa
Wie de menukaart van een echte, Italiaanse pizzeria al eens grondig heeft bestudeerd, weet dat er heel wat authentieke varianten bestaan. Eentje daarvan is de capricciosa. Deze variant werd ontwikkeld in Rome en is, dankzij de smaakvolle combinatie van artisjok, ham, champignons en olijven, eentje voor de fijnproevers.

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne
Hoe lekker een traditionele lasagne ook is, er zijn heel wat varianten te vinden die eveneens om duimen en vingers af te likken zijn. Een vegetarische variant is ook heel populair. Er bestaan dan ook talloze recepten. Maar welk recept levert je het beste resultaat op? Het blijft persoonlijk, maar met deze instructies zal je op z'n minst niet teleurgesteld zijn. Met behulp van vele groentjes en een blender maak je een spectaculair lekkere vegetarische lasagne klaar!

Salade van mozzarella, kerstomaatjes en avocado (Sandra Bekkari)

Salade van mozzarella, kerstomaatjes en avocado (Sandra Bekkari)
Het is in heel wat delen van de wereld al eeuwen gebruikelijk om veel brood te eten. Nochtans hebben heel wat wetenschappers aangetoond dat dit niet altijd zo gezond is. Een frisse salade als lunch is heel wat gezonder. En wie anders dan Sandra Bekkari kan je daar bij assisteren?
Loading...