Recepten - peter goossens

Hollandse saus (Peter Goossens)

Hollandse saus (Peter Goossens)
Wanneer je een gerecht met groentjes of vis een extra dimensie wil geven, hoef je het niet ver te zoeken. Een klassieke Hollandaise (Hollandse saus, naar de eieren en boter die de essentie van de saus vormen) is niet zo moeilijk om zelf te maken en zorgt meteen voor een smeuïge én frisse toets. Sterrenchef Peter Goossens leert je in dit snelle recept de enige echte bereidingswijze.

Kip met rijst en currysaus (Peter Goossens)

Kip met rijst en currysaus (Peter Goossens)
Dit is een heel eenvoudige klassieker waar je niet onmiddellijk op een culinair niveau aan denkt. Enter Peter Goossens! De topchef kan als geen ander het beste uit eenvoudige ingrediënten halen. In dit recept zorgt de Njam-chef voor een speciale ervaring door alle elementen van deze klassieker op te krikken tot een spectaculair niveau met een lijstje heerlijke Aziatische ingrediënten.