Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4personen | 15minuten | 15minuten |
Porties | Prep Tijd |
4personen | 15minuten |
Kook Tijd |
15minuten |
Ingrediënten
- 1 sjalot fijngesnipperd
- 400 gram fijne prinsessenbonen
- 12 plakjes gerookt spek flinterdun
- boter
- peper en zout
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Snijd de uiteindes van de prinsessenboontjes af.
- Smelt een beetje boter in een kookpoot. Fruit de gesnipperde sjalot.
- Voeg de boontjes toe, kruid met peper en een weinig zout. Laat even aanstoven.
- Overgiet met water en breng aan de kook. Laat kort garen zodat de boontjes nog fris groen en een beetje knapperig zijn. Laat daarna uitlekken.
- Verdeel de uitgelekte boontjes over de plakjes spek. Rol ze stevig op.
- Verhit een ruime pan met een klontje boter. Bak de rolletjes net voor het opdienen even aan zodat het spek knapperig wordt. Smakelijk!
Deel dit Recept
Laat wat van je horen