Recept - Caesar Salad (zonder ansjovis)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.8/5 (4 votes cast)
Caesar Salad (zonder ansjovis), 2.8 out of 5 based on 4 ratings
Caesar Salad (zonder ansjovis)
Recept Afdrukken
Hou je niet van ansjovis, dan zal dit recept je beter smaken dan de andere Caesar Salad recepten!
Caesar Salad (zonder ansjovis)
Recept Afdrukken
Hou je niet van ansjovis, dan zal dit recept je beter smaken dan de andere Caesar Salad recepten!
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4personen 15minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
Voorbereiding
  1. Stamp 4 knoflookteentjes in een vijzel. Giet de olijfolie erbij en laat minstens 5 minuten rusten.
  2. Snij de sneetjes brood in stukjes van 1x1cm.
  3. Giet de olijfolie met knoflook door een zeef in de pan en verhit de pan.
  4. Bak de stukjes brood in de knoflookolie tot ze goudbruin zijn. Haal van het vuur en laat afkoelen.
  5. Breng water aan de kook. Kook de eieren maximaal 1 minuut. Inderdaad, het ei is nog half rauw. Laat de eieren schrikken onder koud water.
Sla maken
  1. Doe de slablaadjes in een kom en doe er wat olijfolie bij en wat zout en peper. Hussel door elkaar.
  2. Doe er limoensap en worcestersaus bij. Meng weer.
  3. Breek de eieren boven de kom. Roer het geheel door zodat het zachte ei een dressing vormt met de olie en limoensap.
  4. Voeg de croutons en de geraspte kaas toe en schud.
  5. Serveer op een gekoelde schaal of borden.
Deel dit Recept


Speak Your Mind

*