Recept - Courgetterolletjes met gerookte zalm (Sandra Bekkari)

Courgetterolletjes met gerookte zalm (Sandra Bekkari)
Recept Afdrukken
De recepten van Sandra Bekkari combineren alles wat je zoekt: veel smaak, helemaal niet moeilijk en bovenal heel gezond. Dit lekkere, snelle hapje met gerookte zalm is een perfect voorbeeld.
Courgetterolletjes met gerookte zalm (Sandra Bekkari)
Recept Afdrukken
De recepten van Sandra Bekkari combineren alles wat je zoekt: veel smaak, helemaal niet moeilijk en bovenal heel gezond. Dit lekkere, snelle hapje met gerookte zalm is een perfect voorbeeld.
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4personen 15minuten 5minuten
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd
5minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Snijd de courgettes in de lengte in fijne plakjes (gebruik een mandoline).
  2. Schik de plakjes courgette op een bakplaat en bestrijk met een beetje olijfolie.
  3. Laat vier minuutjes bakken in een voorverwarmde oven op 180°.
  4. Versnijd ondertussen de zalm in reepjes, plet de peperbesjes fijn in een vijzel en halveer de kerstomaatjes.
  5. Kruid de gebakken courgettereepjes met peper. Leg er telkens wat reepjes zalm, gekneusde peperbesjes en een halve kerstomaat op.
  6. Rol op tot mooi hapjes en houd samen met een prikker. Smakelijk!
Deel dit Recept


Speak Your Mind

*