VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.7/5 (3 votes cast)
Falafel met gember en linzen in wortelsaus
Deze smakelijk snack is geschikt voor vegans en is glutenvrij. Een heerlijk tussendoortje of lekker naast de maaltijd.
Porties Prep Tijd
4personen 30minuten
Porties Prep Tijd
4personen 30minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Breng de linzen aan de kook.
  2. Bereid ondertussen de saus voor. Kook de zwarte mosterd zaden in een pan met de olie en de curry.
  3. Haal de pan van het vuur wanneer de zaden openspringen
  4. Rasp de wortel een meng deze met de soja-yoghurt
  5. Meng het geheel met de zwarte mosterdzaden. De saus is klaar!
  6. Mix de linzen met de peterselie, de koriander, de gember en de kikkererwten meel. Voeg de zout, peper en bicarbonaat toe
  7. Maak hiervan kleine balletjes en breng deze aan de kook in een pan met olie
  8. Serveer de balletjes op salade of een boerenkoolblad met de saus. Eet smakelijk!