Linguine met champignons en rucola

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
Linguine met champignons en rucola, 4.0 out of 5 based on 1 rating
Linguine met champignons en rucola
Recept Afdrukken
Een snelle vegetarische pasta is de perfecte maaltijd op een drukke weekdag. Met dit recept bij de hand kan je gegarandeerd snel en lekker aan tafel!
Linguine met champignons en rucola
Recept Afdrukken
Een snelle vegetarische pasta is de perfecte maaltijd op een drukke weekdag. Met dit recept bij de hand kan je gegarandeerd snel en lekker aan tafel!
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4personen 10minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Gaar de pasta in gezouten water volgens de instructies op de verpakking.
  2. Verhit ondertussen een scheut olijfolie in een ruime pan. Fruit de gesnipperde sjalot en teentjes look.
  3. Voeg de honing toe, meng goed en laat even karameliseren. Doe er dan de stukjes champignon bij en laat even bakken.
  4. Voeg de rucola toe en laat slinken (werk eventueel in delen). Giet er meteen daarna de room en witte wijn bij. Laat inkoken op een matig vuur tot een romig sausje.
  5. Giet de gegaarde pasta af en meng onder de saus. Werk naar smaak af met peper en/of zout. Bestrooi net voor het opdienen met wat geraspte Parmezaanse kaas. Smakelijk!
Deel dit Recept

Laat wat van je horen

*

Loading...