Panini met zalm en tomaat

Panini met zalm en tomaat
Recept Afdrukken
Panini's zijn wereldwijd populair als snelle lunch. Je hoeft ze echter niet altijd af te halen, panini's zijn namelijk heel makkelijk zelf te maken. Ook zin in zo'n smeuïg en krokant broodje? In dit recept ontdek je een eenvoudige maar superlekkere panini met zalm en tomaat.
Panini met zalm en tomaat
Recept Afdrukken
Panini's zijn wereldwijd populair als snelle lunch. Je hoeft ze echter niet altijd af te halen, panini's zijn namelijk heel makkelijk zelf te maken. Ook zin in zo'n smeuïg en krokant broodje? In dit recept ontdek je een eenvoudige maar superlekkere panini met zalm en tomaat.
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4personen 15minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Snijd de afbakbroodjes middendoor. Schroei de binnenkanten even aan in een hete grillpan met wat olijfolie (of gebruik een panini-toaster).
  2. Beleg de onderkanten met gerookte zalm, schik daar enkele schijfjes tomaat op. Bestrooi met bieslook, een beetje peper/zout en bedek tot slot met kaas.
  3. Leg de bovenkanten terug op de broodjes en bestrijk boven- en onderkant met een beetje olijfolie.
  4. Bak de panini's af in een panini-toaster of hete grillpan (leg er dan een groot bord op - eventueel met wat extra gewicht op - en druk aan zodat je platte broodjes krijgt).
  5. De panini's zijn klaar wanneer de kaas gesmolten is en het broodje knapperig goudbruin. Lekker met een slaatje of gewoon zo als snelle hap. Smakelijk!
Deel dit Recept

Laat wat van je horen

*