VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Restaurantsteak met Griekse pasta en zuiderse groenten (Colruyt)
Op hete dagen moet lekker tafelen ook simpel zijn, het is immers geen pretje om lang te staan zweten in de keuken. Colruyt heeft dat goed begrepen,: met dit eenvoudige recept bij de hand maak je een lekker avondmaal dat uitblinkt in smaak én gemak.
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd
20minuten
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verhit een flinke scheut olijfolie in een ruime kookpot. Fruit de gesnipperde ui en knoflook.
  2. Voeg de stukjes courgette en aubergine en laat enkele minuutjes bakken.
  3. Meng de pasta met de tomatenpuree onder de groentjes. Laat heel even aanbakken, blus dan met de bouillon. Kruid voldoende met (gedroogde) basilicum en oregano. Laat een kwartiertje garen op een zacht vuur.
  4. Kruid ondertussen de steaks met peper en zout. Bak naar wens in een scheutje olijfolie.
  5. Controleer na vijftien minuten of de pasta voldoende gegaard is en werk af met peper/zout. Serveer met de (in plakjes gesneden) steaks, afgewerkt met de stukjes lookboter. Smakelijk!