VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Toastjes met gerookte zalmmousse (Colruyt)
Een goed gevulde schaal met lekkere toastjes mag niet ontbreken op een feestje. Dit eenvoudige recept van Colruyt laat je smeuïge toastjes maken met zalm, heerlijk.
Porties Prep Tijd
12hapjes 25minuten
Porties Prep Tijd
12hapjes 25minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Leg de hazelnoten op en bakplaat (met bakpapier) en rooster de noten gedurende een kleine tien minuten in een voorverwarmde oven (200°).
  2. Snijd ondertussen de plakjes gerookte zalm in stukken en mix met de kaas en mierikswortel in een blender tot een smeuïge mousse. Kruid af met voldoende zwarte peper.
  3. Laat de hazelnoten even afkoelen, verwijder velletjes en hak grof.
  4. Snijd de sneetjes brood telkens in 4 stukken. Rooster kort in de oven (nog steeds op 200°), of rooster de sneetjes eerst in een broodrooster voor je ze versnijd.
  5. Besmeer de geroosterde stukjes brood met de zalmmousse en werk af met enkele stukjes hazelnoot en een plukje dille. Smakelijk!