Recept - Zalmtoast met opgeklopte kaas

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Zalmtoast met opgeklopte kaas
Recept Afdrukken
Een warme dag. Niet echt honger, geen zin om lang in de keuken te staan en graag iets gezonds? Dit kinderlijk eenvoudig recept helpt je op weg. Perfect als aperitief, snack, of lichte maaltijd.
Zalmtoast met opgeklopte kaas
Recept Afdrukken
Een warme dag. Niet echt honger, geen zin om lang in de keuken te staan en graag iets gezonds? Dit kinderlijk eenvoudig recept helpt je op weg. Perfect als aperitief, snack, of lichte maaltijd.
Porties Prep Tijd
4personen 5minuten
Porties Prep Tijd
4personen 5minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Bestrijk elke toast met een fijn laagje verse kaas. Dit hoeft niet hard door te smaken, een lekkere toast is niet overdadig. Wees dus eerder zuinig.
  2. Besprenkel elke toast met enkele druppels olijfolie en wat zwarte, grofgemalen peper.
  3. Bedek met één schijfje tomaat en twee schijfjes komkommer. Doe er ook wat vers gesneden stukjes lenteui bij.
  4. Werk elke toast af met een fijn plakje gerookte zalm. Door de zalm bovenaan te leggen, blijft alles beter samen tijdens het eten. Ter afwerking kan je eventueel nog wat gesnipperde bieslook over de zalm strooien. Heerlijk met een glaasje koele, witte wijn. Smakelijk!
Deel dit Recept


Speak Your Mind

*