Recepten - Vlees - Wild - Ree

Reefilet met jagersaus

Reefilet met jagersaus
Wildliefhebbers hoef je niet te vertellen dat de herfstmaanden vanuit een culinair perspectief top zijn. Als het echt luxueus mag zijn, is reefilet een fantastische keuze. Dit supermalse en karaktervolle stukje vlees heeft weinig extra nodig, een typisch jagersausje is al ruimschoots voldoende om een feestelijk maal te verzekeren.

Reefilet met bospaddenstoelen en portosaus (Piet Huysentruyt)

Reefilet met bospaddenstoelen en portosaus (Piet Huysentruyt)
Hoe droevig het vallen van de bladeren en kil de ochtenden ook mogen, het begin van de herfst is ook het startschot van het wildseizoen! Met dit feestelijke maar perfect haalbare recept van Piet Huysentruyt zorg je voor een feestelijk maal. Perfect op een gezellige zondag of zelfs als hoofdgerecht op feestelijk diner.

Hindemedaillon met geroosterde aardpeer en een romige whiskeysaus

Hindemedaillon met geroosterde aardpeer en een romige whiskeysaus
Tijdens de feestdagen is wild een niet te versmaden klassieker. Het karaktervolle vlees geeft elk etentje een feestelijk randje. In dit recept worden malse hindemedaillons geflankeerd door een typische wintergroente: aardpeer. De notige smaak is verrassend vol en fris. Afgewerkt met een rijkele whiskey-saus kan het feest niet meer stuk!