Tagliatelle met broccoli en kaassaus

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/5 (3 votes cast)
Tagliatelle met broccoli en kaassaus, 4.3 out of 5 based on 3 ratings
Tagliatelle met broccoli en kaassaus
Recept Afdrukken
Tagliatelle met broccoli en kaassaus kunt u eenvoudig maken via dit recept. Veel kookplezier en smakelijk eten.
Tagliatelle met broccoli en kaassaus
Recept Afdrukken
Tagliatelle met broccoli en kaassaus kunt u eenvoudig maken via dit recept. Veel kookplezier en smakelijk eten.
Porties
3personen
Porties
3personen
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Laat de tagliatelle beetgaar koken in zout water.
  2. Kuis de broccoli, was hem en verdeel in kleine stukjes. Stoom of kook de broccoli beetgaar.
  3. Maak een bechamelsaus en voeg op het laatste wat gemalen kaas toe.
  4. Schik de tagliatelle in een vuurvaste schotel. Leg daar de stukjes broccoli op. Overgiet met de kaassaus. Strooi er nog wat gemalen kaas bovenop en zet even in een hete oven.
TIPS
  1. Je kan nog wat stukjes gerookte zalm onder de tagliatelle doen.
  2. Je kan de broccoli vervangen door bloemkool of prei of andere groenten naar keuze.
Deel dit Recept

Laat wat van je horen

*