Recept - Blackwellsaus

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Blackwellsaus, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Blackwellsaus
Recept Afdrukken
Een lekker stukje vlees is niet compleet zonder een passend sausje. Vooral varkensvlees kan zich geen betere partner dan deze blackwell-saus voorstellen. Dit klassieke, romige sausje met pickles is perfect om jouw diner compleet te maken.
Blackwellsaus
Recept Afdrukken
Een lekker stukje vlees is niet compleet zonder een passend sausje. Vooral varkensvlees kan zich geen betere partner dan deze blackwell-saus voorstellen. Dit klassieke, romige sausje met pickles is perfect om jouw diner compleet te maken.
Porties Kook Tijd
4personen 15minuten
Porties
4personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Bak het vlees dat je voorzien hebt (varkensvlees is ideaal) in een beetje boter naar wens in een pan.
  2. Giet het overtollige vet weg en blus de pan met de bruine fond. Roer alle aanbaksels goed los.
  3. Vul aan met de room en laat op een zacht vuurtje inkoken tot de helft.
  4. Roer de pickles door de roomsaus en kruid naar smaak bij met peper en zout. Smakelijk!
Notities

Voor een fijner resultaat kan je de roomsaus nog even zeven voor je de pickles toevoegt. Daarnaast kan je ook een takje tijm toevoegen wanneer je de room laat inkoken voor een nog smaakvoller resultaat.

Deel dit Recept


Speak Your Mind

*