Broccoli-pastinaaksoep (Sandra Bekkari)

Broccoli-pastinaaksoep (Sandra Bekkari)
Recept Afdrukken
Wanneer je wel feestelijk wil koken maar enerzijds geen zin hebt in uren kokkerellen en anderzijds het toch nog feestelijk wil houden is dit toffe recept van Sandra Bekkari een echte life-saver. Deze smeuïge soep is heerlijk vol zonder één drupje room, terwijl de geroosterde amandelschilfers van dit soepje iets feestelijks maken.
Broccoli-pastinaaksoep (Sandra Bekkari)
Recept Afdrukken
Wanneer je wel feestelijk wil koken maar enerzijds geen zin hebt in uren kokkerellen en anderzijds het toch nog feestelijk wil houden is dit toffe recept van Sandra Bekkari een echte life-saver. Deze smeuïge soep is heerlijk vol zonder één drupje room, terwijl de geroosterde amandelschilfers van dit soepje iets feestelijks maken.
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4personen 10minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Schil de pastinaken en snijd in grove stukken.
  2. Versnijd de broccoli's en roosjes. Schil de stam en snijd ook in grove stukken.
  3. Stoof de stukken ui en geplette teentjes look aan in een scheutje olijfolie.
  4. Voeg de stukken broccoli en pastinaak toe. Roer om en overgiet met de bouillon. Laat volledig garen (reken op zo'n 20 minuten).
  5. Mix de soep fijn en werk af met voldoende peper en eventueel nog wat zout.
  6. Verhit een pan met een antikleeflaag en schroei de amandelschilfers aan tot ze kleuren. Serveer bij de soep. Smakelijk!
Deel dit Recept

Laat wat van je horen

*