Havermoutpannenkoeken

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Havermoutpannenkoeken, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Havermoutpannenkoeken
Recept Afdrukken
Eenieder die graag snoept of houdt van dessertjes weet dat het niet echt gezond is. Nu en dan zondigen kan gelukkig geen kwaad. Bovendien bestaan er ook recepten die heel wat gezonder zijn dat de klassieke bereidingen. Deze lekkere (en gezonde) havermoutpannenkoeken zijn daar een perfect voorbeeld van. Ideaal als ontbijt, heerlijk als dessert, prima als tussendoortje!
Havermoutpannenkoeken
Recept Afdrukken
Eenieder die graag snoept of houdt van dessertjes weet dat het niet echt gezond is. Nu en dan zondigen kan gelukkig geen kwaad. Bovendien bestaan er ook recepten die heel wat gezonder zijn dat de klassieke bereidingen. Deze lekkere (en gezonde) havermoutpannenkoeken zijn daar een perfect voorbeeld van. Ideaal als ontbijt, heerlijk als dessert, prima als tussendoortje!
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4personen 10minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Giet de melk, eieren en havermout in een mengbeker. Voeg desgewenst vanillesuiker toe.
  2. Mix tot een fijn beslag met een staafmixer.
  3. Verhit een beetje vetstof in een koekenpan. Vul de bodem met beslag (roer telkens goed om) en bak de pannenkoeken, afhankelijk van de dikte die je wenst, langs elke kant 1 à 3 minuten.
  4. Serveer de pannenkoekjes naar wens met fruit, suiker, confituur, siroop,... Smakelijk!
Deel dit Recept

Laat wat van je horen

*

Loading...