Recept - Kip met mosterd, spek en tomaten (Pascale Naessens)

Kip met mosterd, spek en tomaten (Pascale Naessens)
Recept Afdrukken
Wij graag lekker tafelt weet dat je ook een beetje moet uitkijken: voor je er erg in hebt roept de weegschaal 'alarm'! Gelukkig kan je rekenen op de simpersimpele maar superlekkere én magere recepten van Pascale Naessens. Deze heerlijke kippenboutjes vragen weinig werk en passen altijd. Ook lekker op de barbecue!
Kip met mosterd, spek en tomaten (Pascale Naessens)
Recept Afdrukken
Wij graag lekker tafelt weet dat je ook een beetje moet uitkijken: voor je er erg in hebt roept de weegschaal 'alarm'! Gelukkig kan je rekenen op de simpersimpele maar superlekkere én magere recepten van Pascale Naessens. Deze heerlijke kippenboutjes vragen weinig werk en passen altijd. Ook lekker op de barbecue!
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4personen 15minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Verhit een flinke scheut olijfolie in een ruime braadpan. Voeg eventueel wat boter toe tegen het spatten.
  2. Bak de kippenbouten op een matig vuur goudbruin.
  3. Snijd de tomaten in plakjes en schik op de bodem van een ovenschaal. Breng op smaak met wat zwarte peper, zout of vetstof hoeft niet.
  4. Wrijf elke kippenbout met een eetlepel mosterd in. Wikkel daarna in twee plakjes spek, leg er een takje rozemarijn op en schik bovenop de tomatenschijfjes.
  5. Schuif de ovenschaal in een voorverwarmde oven (180°) en laat 30 minuten garen. Lekker met gebakken groentjes. Smakelijk!
Deel dit Recept


Speak Your Mind

*