Recept - Oostendse vissoep

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/5 (2 votes cast)
Oostendse vissoep, 3.5 out of 5 based on 2 ratings
Oostendse vissoep
Recept Afdrukken
Wanneer je aan de Belgische kust denkt, is lekker tafelen ongetwijfeld één van de eerste dingen die door je hoofd schiet. Onze Belgische vissers brengen immers heel wat lekkers aan land. Deze makkelijke Oostendse vissoep is een warme aanrader voor visliefhebbers.
Oostendse vissoep
Recept Afdrukken
Wanneer je aan de Belgische kust denkt, is lekker tafelen ongetwijfeld één van de eerste dingen die door je hoofd schiet. Onze Belgische vissers brengen immers heel wat lekkers aan land. Deze makkelijke Oostendse vissoep is een warme aanrader voor visliefhebbers.
Porties Kook Tijd
4personen 20minuten
Porties
4personen
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Snijd alle groenten fijn en stoof ze gaar in een beetje boter.
  2. Voeg er de visbouillon en de tomaten aan toe en laat de soep verder inkoken.
  3. Mix het geheel na een kwartiertje pruttelen en giet het door een zift of puntzeef. Voeg er de garnalen aan toe en kruid het geheel goed af met de kruiden (naar eigen smaak). Dien heet op.
Notities

Tip: geef je soep een extraatje door er gemalen kaas (Emmentaler) bij te serveren. Héél feestelijk!

Deel dit Recept


Speak Your Mind

*