Recept - Witloofbootjes met kingkrab en granaatappel (Sandra Bekkari)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Witloofbootjes met kingkrab en granaatappel (Sandra Bekkari)
Recept Afdrukken
Wanneer je in volle voorbereidingsfase voor een feestelijk moment zit, kan het soms lelijk tegenvallen om lekkere dingen te vinden die origineel zijn en toch snel klaargemaakt kunnen worden. Vanuit die filosofie bedacht Sandra Bekkari dit leuke hapje. Snel klaar, gezond en een lust voor het oog.
Witloofbootjes met kingkrab en granaatappel (Sandra Bekkari)
Recept Afdrukken
Wanneer je in volle voorbereidingsfase voor een feestelijk moment zit, kan het soms lelijk tegenvallen om lekkere dingen te vinden die origineel zijn en toch snel klaargemaakt kunnen worden. Vanuit die filosofie bedacht Sandra Bekkari dit leuke hapje. Snel klaar, gezond en een lust voor het oog.
Porties Prep Tijd
10stuks 15minuten
Porties Prep Tijd
10stuks 15minuten
Ingrediënten
Porties: stuks
Ingrediënten
Porties: stuks
Instructies
  1. Prak het ei fijn. Versnijd het krabvlees en stukjes en roer samen met de yoghurt onder het geprakte ei.
  2. Breng op smaak met rode currypasta, wat citroensap, olijfolie, gesnipperde peterselie, peper en zout. Meng goed.
  3. Vul de witloofblaadjes met de krabmengeling. Werk af met granaatappelpitjes en eventueel nog wat gesnipperde peterselie. Smakelijk!
Deel dit Recept


Speak Your Mind

*